تعرفه ها به مالیات ها یا عوارضی اطلاق می شود که توسط دولت بر کالاهای وارداتی یا صادراتی وضع می شود. این نوعی حمایت تجاری است که برای محافظت از صنایع داخلی در برابر رقابت خارجی یا ایجاد درآمد برای دولت طراحی شده است. تعرفه ها می توانند مستقیم (مقدار ثابت در هر واحد) یا ad valorem (درصد ارزش محصول) باشند. آنها می توانند به عنوان ابزاری برای مذاکره در مورد توافقنامه های تجاری بین کشورها استفاده شوند. تعرفه ها می توانند بر قیمت ها، عرضه و تقاضا و روابط تجاری بین المللی تأثیر بگذارند.

تعرفه به معنای میزان عوارض و مالیات کالا در هنگام اظهار و ترخیص کالا در گمرک است. در این تعریف، مشتریان به دنبال مبنایی برای محاسبه خدمات و خدمات سفارشی هستند.

تعرفه های گمرکی به عنوان راهی برای محدود کردن تجارت از برخی کشورها یا محدود کردن واردات انواع خاصی از کالاها و خدمات معرفی می شوند.

به عنوان مثال، برای جلوگیری از خرید کیف‌های چرمی ایتالیایی، دولت آمریکا می‌تواند تعرفه‌ای ۵۰ درصدی وضع کند که هزینه خرید آن کیف‌ها را چنان افزایش می‌دهد که جایگزین‌های داخلی ارزان‌تر می‌شوند. امید دولت افزایش قیمت کالاهای وارداتی است.

جایی که می توانید قوانین تعرفه گمرکی ایران را پیدا کنید

طبق قانون گمرک، بند ۱ (ز) موافقتنامه (نظام) به معنای: شرح و قرار دادن کالا بر اساس موافقتنامه بین المللی سیستم توصیف و علامت گذاری (کد) کالا در تاریخ ۱۴ ژوئن ۱۹۸۳، مصوب ۱۳۶۲٫ شورای همکاری کنوانسیون به استناد همین اصل قانون اساسی و ورود دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب ۲۰/۰۶/۱۳۷۳ هجری شمسی به جمهوری اسلامی ایران پیوسته است.

مهم ترین هزینه ها و عوارض گمرکی کالاها، از جمله تلفن همراه سال موبایل ۱۴۰۲سازگار جدول گمرک ایرانشامل ۴ درصد حقوق گمرکی، سود بازرگانی، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و ۱ درصد عوارض هلال احمر. تعرفه گمرکیشخصاً به دفتر مراجعه کنید گمرک است.

تعرفه گمرکی پولی است که گمرک از کالاهای وارداتی و صادراتی دریافت می کند و به دسته های مختلفی تقسیم می شود.

  • عوارض و خدمات مالیات غیر مستقیم هستند.
  • دیگری هزینه ای است که در ازای خدمات دریافت می شود.

مانند هزینه حمل و نصب، تست، استانداردها و امنیت. عوارض و خدمات توسط گمرک دریافت می شود، اما ارائه دهندگان خدمات وظایفی مانند اسکله در بنادر، انبارهای عمومی در گمرکات داخلی و ادارات را دریافت می کنند. پرچم ملی.

حقوق ورودی مندرج در بند (ح) ماده یک قانون گمرکی شامل دو قسمت است:

  • عوارض گمرکی (که برای همه کالاها ۴ درصد و توسط مجلس تعیین شده است).
  • ارزش تجاری تعیین شده توسط دولت.
اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیندهای کسب و کار، حسابداری، بازاریابی و غیره هستید اینجا کلیک

19 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed