اصول چانه زنی یکی از موثرترین تکنیک های بازاریابی و فروش برای همه است. همه ما دوست داریم کم بخریم و بالا بفروشیم. در این مقاله ۱۰ راه برای کسب درآمد واقعا کارآمد را به شما می گوییم که امیدواریم آنها را امتحان کنید و به پاسخ آنها برسید.

۱٫ تصویر درستی از خود در ذهن فروشنده ایجاد کنید.

خوبه که همیشه بخوای خودت رو یه مرد یا زن بالا و پولدار معرفی کنی ولی فقط یه عیب کوچیک داره اونم که همه آشغال فروش ها اینو میفهمن و تی شرت ۳۰ هزارتومنی تو رو ۵۰ هزار میفروشن. تومان! پس شاید بهتر باشد تصویری از یک فرد بالا که در حسابداری ماهر است بسازید و به فروشنده نشان دهید که حاضر نیستید محصولات بی ارزش را باور کنید و پول پرداخت کنید. شک نکنید که این نه تنها از شأن شما نمی کاهد، بلکه تصویری از یک فرد صالح و عاقل ایجاد می کند.

اصل توافق ۲: در ابتدای پروژه نظر نهایی خود را اعلام نکنید.

فرض کنید وارد یک فروشگاه لباس می شوید و یک شلوار کتان زیبا نظر شما را جلب می کند. آیا فکر می کنید وقتی فروشنده از شما می خواهد چیز خاصی برای شما بیاورم؟ بگید: ولی شلوار آبی روشن که خیلی خوبه و مارک مورد علاقه منه، دقیقا همون چیزیه که دنبالش هستم، چی میشه؟ ظاهراً فروشنده آخرین فکر شما را گرفته و تا آن شلوار کتان را دو برابر نفروشد، شما را رها نمی کند! پس بهتر است متفاوت عمل کنیم. مثلاً وقتی فروشنده ای از شما در مورد خریدتان می پرسد، بگویید: الان دارم نگاه می کنم، چیزی چشمم را جلب نمی کند، بگذارید اطراف مغازه را نگاه کنم. اندازه و رنگ

۳٫ قیمت محصول (یا خدمات) را کاهش دهید.

بیایید به فروشگاه پارچه برگردیم. شلوار قهوه ای نظر شما را جلب کرده و قیمتش ۳۰۰ هزار تومان است، خب بد نیست از ترفند استفاده کنید. ابتدا یک شلوار ۱۰۰۰۰۰ تومانی بگیرید و از فروشنده بخواهید آن را برای شما بیاورد. اکنون فاکتور خرید در ذهن فروشنده چاپ می شود. در واقع وقتی محصولی را می فروشید سه برابر قیمت قبلی به شما تخفیف می دهد.

۴٫ نرخ گردش مالی فروشنده را تعیین کنید

یک ضرب المثل خنده دار می گوید هر مردی یک دختر بچه است، هر فروشنده ای حتی یک تخفیف کوچک می دهد!

در موارد نادری اتفاق می افتد که برخی از فروشندگان به یک کلمه گفته می شوند. اما باید آستانه قبولی هر فروشنده را هم در نظر بگیرید و مثلا برای خرید شلوار ۳۰۰ هزار تومانی ۱۵۰ هزار تومان ندهید که شاید عاقبت به خیری به شما ندهد! اما بد نیست قیمت ۲۵۰ هزار تومانی را برای تست میزان انعطاف فروشنده پیشنهاد کنید. با مخالفت واقعی او مواجه خواهید شد که اصرار به قیمت ۲۹۰ هزار تومان دارد اما شما می توانید شلوار مورد نیاز را با قیمت ۲۷۰ هزار تومان خریداری کنید.

اصل قرارداد ۵: گول قیمت های غیر رند را نخورید

باید وارد مغازه با قیمت های غیر رند مثلا کت و شلوار ۵۰۲ هزار تومانی شوید! خب این قیمت رند میتونه دوهزار تومن تخفیف بده. بنابراین، شما این ترفند را می دانید و قبل از اینکه فروشنده بخواهد پول دو هزار تومانی را مانند خرید یک شلوار به شما بدهد، مبلغ زیادی را بخواهید تا در حین انجام قرارداد بتوانید مبلغ مورد نیاز را دریافت کنید.

۶٫ زمان مناسب برای پرداخت را پیدا کنید و تخفیف بگیرید

به یک فروشگاه لباس دیگر برمی گردیم. در فروشگاه بیش از ۱۰ مشتری وجود دارد که هر کدام کالای متفاوتی دارند که فروشنده می خواهد. فن مغازه کار نمیکنه و خیلی گرمه. وقت ناهار است و غذای فروشنده او را روی میز نمی گذارد (یعنی گرسنه است). فکر نمی کنید پیشنهاد تخفیف این فروشنده را دیوانه کند؟ یک دقیقه صبر کن. فروشگاه ساکت تر خواهد بود. موقعیت فروشنده باعث ثبات آن خواهد شد. کار خود را ارائه دهد نگران ترک سایر مشتریان نباشید و درخواست خود را مطرح کنید.

۷٫ از ارزان ترین فروشگاه/روش فروش گران قیمت استفاده کنید.

دوستی دارم که مدام از روش دعوا بین فروشندگان استفاده می کند! فرض کنید اگر به جای اینکه قیمت یک شلوار کتان را بپرسد، وارد یک مغازه لباس فروشی می شد، سریع به فروشنده می گفت: آقا شما چقدر هستید که کارتان چند مغازه ارزان تر می فروشند.

اصل توافقنامه ۸: از شور و هیجان داغ نباشید.

حتما خوشحال هستید که شلوار مورد علاقه خود را پیدا کرده اید، اما بهتر است خوشحالی خود را مخفی نگه دارید و فریاد نزنید و با خوشحالی به دوست خود بگویید: وای ببین این شلواری است که می خواهم برای مدت طولانی بخرم. زمان. . چه رنگ زیبایی چه مدل زیبایی وای این شلوار خیلی نازه

۹٫ راه بهتری برای پس انداز پول پیدا کنید.

گاهی اوقات فروشنده ها حاضرند پول بدهند. هیچ اشکالی ندارد که محصولات و خدمات را از آنها با نرخ تخفیف خریداری کنید. به عنوان مثال، به جای تخفیف دادن به یک شلوار، یک شلوار خوب پیدا کنید و در خرید خود از خرده فروش تخفیف یا تخفیف بگیرید.

۱۰٫ به فروشنده اطلاع دهید که آماده انصراف از خرید هستید.

بارها پیش می آید که فروشنده از دادن پول خودداری می کند. خوب، شما خرید را رد کردید و به فروشنده نشان دادید که آماده انصراف از خرید هستید. در بیشتر مواقع، وقتی بی‌علاقگی و عزم شما را برای خرید نکردن در آن سطح قیمت ببینند، کوتاه می‌آیند. در واقع موارد زیادی بوده که مشتری بدون کالای مورد علاقه خود فروشگاه را ترک می کند! پس همه چیز را بدانید.


ترجمه پریسا جعفری، سردبیر سایت کسب و کار

منبع: فوربس

اصول قرارداد: ۱۰ راه برای کسب درآمد که واقعا کار می کند!


16 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed