هر کسی که می خواهد برای اولین بار وارد دنیای کار شود با چالش های مختلفی روبرو می شود: بدون سابقه و تجربه نمی توانید شغلی پیدا کنید. با این حال، بدون کار نمی توانید تجربه کسب کنید. این موضوع مشابه ۲۲ یادداشت کتاب است که باعث سرخوردگی افراد جویای کار می شود و غلبه بر آن غیرممکن به نظر می رسد. – توجه داشته باشید روزنامه ۲۲ داستان معروفی است که نام آن به عنوان یک اصطلاح وارد زبان انگلیسی شده است، اغلب برای توصیف موقعیت هایی استفاده می شود که چیزی واضح را از دست می دهند. به این ترتیب برای حل مسئله A، باید کاری B را انجام دهید، اما برای انجام کاری B، مشکل A باید حل شود. شاید ۱۱ نکته این مقاله برای گرفتن شغل بدون سابقه و تجربه بتواند به شما کمک کند تا در زمان مناسب از صفر به صد بروید; و به یاد داشته باشید، یافتن شغل هرگز آسان نیست!

۱٫ آموزش ببینید

در کلاس ها شرکت کنید، در کنفرانس ها شرکت کنید، مدرک و دیپلم بگیرید و در صورت لزوم مدرک دانشگاهی بگیرید. این فعالیت ها نه تنها به شما کمک می کند تا دانش لازم را برای شغل مورد نظر به دست آورید، بلکه پشتکار و تعهد شما را نیز نشان می دهد. علاوه بر این، معلمان و همکلاسی های شما برای ایجاد و گسترش شبکه شغلی شما بسیار مهم هستند.

۲٫ مطالعه را انجام دهید

راه دیگر برای کسب تجربه در یک زمینه کاری خاص این است که آن را بدون دستمزد یا با دستمزد کم انجام دهید – ممکن است جذاب یا هیجان انگیز نباشد، اما می تواند درهای زیادی را به روی شما باز کند. : می توانید به عنوان یک داوطلب، کارمند یا کار کنید. یک فریلنسر مهارت هایتان را بهبود دهید. بسته به شغل شما، راه اندازی یا کمک به راه اندازی یک وب سایت راهی عالی برای نشان دادن علاقه و مهارت های شماست. به طور خلاصه: رزومه و پورتفولیوی خود را با انجام کارهای مرتبطی که می توانید به صورت پاره وقت، آخر هفته ها یا در اوقات فراغت از تحصیل انجام دهید، تقویت کنید.

۳٫ از طریق شبکه دوستان و آشنایان خود شغل پیدا کنید

یک راه آسان برای یافتن شغل، معرفی یا توصیه دوستانتان است. برای فراهم کردن چنین شرایطی، باید شبکه دوستان و آشنایان خود را به صورت آنلاین یا حضوری توسعه و گسترش دهید: اجازه دهید همه اطرافیان خود بدانند که به دنبال شغل هستید – در ابتدای رزومه خود با یک نمایش کوچک از توانایی خود، و البته. ، شما همچنین یک پروفایل لینکدین قوی دارید.

۴٫ متن دریافت کنید!

اکنون زمان آن است که یک قلم و کاغذ بردارید و یک نمودار غول پیکر ون ترسیم کنید که می تواند شما را در مسیر موفقیت راهنمایی کند: تمام مهارت ها، تجربه ها و ویژگی های شخصیتی مورد نیاز برای شغل آینده خود را فهرست کنید. سپس، مهارت ها، تجربه و شخصیت فعلی خود را به نمودار اضافه کنید و ببینید این دو دایره در کجا به هم می رسند. شما می توانید از این نمودار به عنوان مرجعی برای شناسایی زمینه هایی که نیاز به بهبود دارند و مناطق برجسته در رزومه خود استفاده کنید.

۵٫ در زمینه خود متخصص باشید

هر آنچه را که باید در مورد شرکت و حرفه خود بدانید بیاموزید. این نه تنها شما را برای شغل خود آماده می کند، بلکه در هنگام مذاکره و انجام مصاحبه های شغلی به شما کمک می کند. برای تبدیل شدن به یک متخصص در زمینه خود، در انجمن ها شرکت کنید، مطالعه خود را افزایش دهید و به یک گروه آنلاین یا فیزیکی بپیوندید. همچنین، حتما سعی کنید برخی از نام‌های اصلی کسب‌وکارتان را شناسایی کنید – چه آنلاین، چه دنیای واقعی، محلی، ملی یا حتی بین‌المللی.

۶٫ از دانش دیگران استفاده کنید

مردم دوست دارند به دیگران مشاوره بدهند و به عنوان یک متخصص در زمینه کاری خاص شناخته شوند. هنگامی که در مورد نام های برتر و کارشناسان محترم در حوزه مورد علاقه خود آشنا شدید، سعی کنید با آنها ارتباط برقرار کنید – چه به صورت آنلاین یا به روش های سنتی، مانند یادداشت ها و متن های دست نویس. یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد احساس ارزشمندی و اهمیت در افراد این است که از آنها بخواهید در مورد قدم بعدی به شما مشاوره دهند. لازم نیست صدها ایمیل و رزومه برای آنها ارسال کنید – صندوق ورودی افراد مشغول همیشه پر است. همیشه قبل از درخواست توصیه یا حتی انجام لطف با آنها ارتباط برقرار کرده و هماهنگ کنید.

۷- داستانی برای گفتن داشته باشید

همیشه سعی کنید یک داستان جالب در مورد نحوه شروع کسب و کار خود در ذهن داشته باشید. این گزارش هیچ شکی باقی نمی گذارد که شما کاندیدای مناسب برای تمام مشاغل مرتبط با یک زمینه کاری خاص هستید. مردم از شما سوال خواهند پرسید (سوالات باورنکردنی)؛ بنابراین، برای مثال، پاسخ‌های واضح و مختصر به سؤالات زیر در ذهن داشته باشید: چرا می‌خواهید وارد این شغل شوید؟ برای رسیدن به این هدف چه خواهید کرد؟ و چه چیزی برای ارائه دارید؟ اینجاست که می‌توانید دیگران را با اشتیاق خود تحت تأثیر قرار دهید، مهارت‌ها و تجربیات ارزشمند و همچنین تحصیلات خود را نشان دهید و هرکسی را که با آنها صحبت می‌کنید متقاعد کنید.

۸٫ رزومه خود را به روز کنید

وقتی به آنجا رسیدید، مطمئن شوید که رزومه شما تمام بخش‌های مهم تاریخ شغلی شما را برجسته می‌کند. روی مهارت ها و استعدادهای خود تمرکز کنید – نه فقط عنوان شغل: رزومه ای طراحی کنید که به گذشته نچسبد، آینده نگر باشد و تمام چیزهای مثبتی را که می توانید در آینده به کارفرما ارائه دهید، برجسته کند.

۹٫ بر مهارت های نرم تمرکز کنید

انتقال مهارت – تعجب! – قابل انتقال از یک سمت یا یک شغل به سمت یا شغل دیگر. به عنوان مثال، می توانید نحوه تعامل خود را با دیگران نشان دهید. نمونه هایی از این مهارت های نرم عبارتند از: مهارت های بین فردی، مهارت های سازمانی، مهارت های رهبری و مهارت های ارتباطی. بر توانایی خود در ایجاد انگیزه در دیگران، انجام چند کار، رهبری یا صحبت در جمع تمرکز کنید. رزومه ای طراحی کنید که منعکس کننده شخصیت باشد و مهارت های نرم خود را با شکوه تمام به نمایش بگذارید. اگر بتوانید نشان دهید که چرا یک مهارت نرم می تواند فرآیند یادگیری یک مهارت سخت را تسهیل کند، کار بسیار خوبی انجام داده اید.

۱۰٫ از نظر منطقی، از نزدیک نگاه کنید

وقتی نوبت به شغل شما می رسد، اگرچه باید همیشه مراقب باشید، اما در جستجوی کار همیشه باید از منطق و عقل سلیم استفاده کنید. شما یک مبتدی هستید، بنابراین به شغلی نیاز دارید که با سطح شما و توانایی ارائه خود به کارفرما مطابقت داشته باشد. روشن کنید که حتی اگر می دانید مبتدی هستید، همیشه مایل به یادگیری هستید – و سطح بالایی از اشتیاق و عزم را نشان دهید.

۱۱٫ صبور باشید!

صبور باشید و مایل باشید دوباره شروع کنید. از ورود به آب تا یادگیری شنا زمان زیادی می برد. این روند ممکن است خسته کننده و گاهی اوقات بیهوده به نظر برسد، اما اگر این کاری است که واقعاً می خواهید انجام دهید و باعث خوشحالی شما می شود، آن را دنبال کنید!

19 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed